Ovo je mladić koji je stradao u Jagodini! Audijem se zakucao u betonski zid, nastradao na licu mesta (FOTO)
Nemanja Mirić, Foto: Društvene mreže

tragedija

Ovo je mladić koji je stradao u Jagodini! Audijem se zakucao u betonski zid, nastradao na licu mesta (FOTO)

Ova tragedija duboko je potresla sve građane Jagodine, a putem društvenih mreža, iskreno saučešće porodici su izjavljivali i oni koji su ga dobro poznavali

Objavljeno:

Nemanja Mirić (22) poginuo je u noći između četvrtka i petka u naselju Kolonija u Jagodini, kada je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću! Mladić je bio za volanom automobila marke "audi", kada je sleteo sa kolovoza i udario u betonski zid.

Porodica i prijatelji opraštaju se od nesrećno stradalog mladića, a ispod njihovih objava na društvenim mrežama ređaju se reči podrške i izjave saučešća njegovim najbližima.

- Što nam ode srce sestrino, što nas ovako ostavi, Koki moj, što? Voli te sestra, sad si na nekom boljem mestu, počivaj u miru anđele sestrin - napisala je Nemanjina sestra.

Nemanja je bio omiljen u društvu, sudeći po rečima prijatelja koji su se nadovezivali na poruke upućene mladom momku i njegovoj porodici. Ova tragedija duboko je potresla sve građane Jagodine, a putem društvenih mreža, iskreno saučešće porodici su izjavljivali i oni koji su ga dobro poznavali, ali i oni koji su Nemanju znali iz viđenja.

Mladić koji je stradao
Mladić koji je stradaofoto: Društvene mreže

- Neco bre, što dušo moja, još uvek ne mogu da verujem, tvoj mio osmeh tvoja dobra duša, neka te anđeli čuvaju, svima ćeš puno nedostajati - pisalo je u jednom od brojnih komentara.

Prema rečima izvora, mladić je kolima udario u betonski zid, nije mu bilo spasa i nastradao je na mestu. U trenutku nesreće bio je sam u automobilu, a istraga će utvrditi šta je dovelo do tragedije.

Bonus video:

00:59

Težak udes na pristupnoj saobraćajnici kod naplatne rampe Preljina

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.